Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий, відверто розповів інтимні подробиці з особистого життя. Комік поділився тим, що його дратує в коханій дружині Ксенії.

Євген розповів, що вони познайомилися, коли він вже був відомий завдяки "Кварталу", однак Ксенію це не вразило. Вона взагалі не бачила в ньому потенційного чоловіка. Про це пише Viva.

"Ксенія полонила мене тим, що не кидалася на шию, хоча "Квартал" тоді вже був популярним", – розповів Кошовий.

Також зіркове сімейство зазначило: незважаючи на те, що вони створюють враження ідеальної пари, у них є багато моментів, які дратують і стають причиною сварок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мене бісе, що ми можемо розпалити скандал з нічого", – розповів Кошовий. Ксенія ж, у свою чергу додала, що її дратує впертість Євгенія.

Нагадаємо, дружина Кошового з "Кварталу 95" вигнулась, як кішечка: нереальна.

Як повідомляв Знай.uа донька Кошового Варвара повертається на сцену "Голос. Діти".

Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.