Українська співачка Світлана Лобода, яка активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Крім того, дівчина опублікувала фотографію з її другом, дизайнером Бічоллою Тетрадзе. Відповідне фото з'явилося в Instagram артистки.

Лобода позує в чорно-білій спортивній кофті. Обличчя прикрашають круглі сонцезахисні окуляри. Волосся співачки розпущене і злегка розхристане. А ось дизайнер, мабуть, вирішив пожартувати і начепив на голову блакитнуий перуку. Також на ньому квітчаста сорочка і оригінальні темні окуляри.

Спочатку фанати артистки не зрозуміли, хто з нею. Шанувальники залишилися заінтриговані знімком і не могли зрозуміти, які відносини пов'язують цих двох і де зроблено фото. Трохи світла на ситуацію пролив партнер Лободи, з яким вона провела весь вечір.

"На тлі друга намагаюся виглядати пристойно" - написала виконавиця під фото.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Однак, перейшовши по позначці стає зрозуміло, що фото зроблено в Києві. Так як дизайнер вказав геолокацію, "спаливши" тим самим Лободу. Відомо, що на даний момент артистка проживає в Москві, а в столицю України, очевидно, приїхала таємно.

Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, вгадувати, що вона там таке святкує. А ось деякі в коментарях обговорюють безглузді образи співачки і дизайнера.

"Я думав це Філіп Кіркоров", "Він дуже дивний", "Світлано, тільки зараз побачила Вашу з Лепсом схожість", "Колоритна парочка", "Біба і боба", "Ви дуже добре Світлана виглядаєте! Котик кльовий я їх люблю", "Чорномазий хач", "Вечірка на стилі" - пишуть фоловери артистки.

Раніше Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.