Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Цього разу артистка опублікувала у своєму Instagram нове відео зі зйомок для бренду Meybeline. Як відомо, Надя часто знімається в роликах цієї косметичної фірми, схоже, вона є її обличчям в Україні. На відео Надя показує камері всі свої принади в незвичайному вбранні і з яскравим макіяжем, а на тлі звучить музика.

У підписі до відео Дорофєєва написала: "Нові відео на @mu_inthecitystyle_ua на підході! @maybelline! @bobkova_official @jatual_paris". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фани в захваті від образу Наді, співачку засипають компліментами в коментарях, а також деякі запитують про зйомку.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.