У четвер, 23 травня, відбулося довгоочікуване весілля репера Потапа і співачки Насті Каменських. Святкова церемонія проходила в ресторані Fabius, який розташований недалеко від Києва. На заході було чимало традицій, в тому числі й обряд, пов’язаний з киданням букета.

Відео цього зворушливого моменту потрапило в мережу. На кадрах видно, як за спиною у нареченої зібралися незаміжні дівчата, присутні на святі. Згідно з прикметою, дівчина, яка зловить букет нареченої, невдовзі вийде заміж.

Настя Каменських вирішила полоскотати нерви незаміжніх дівчат і кинула букет не відразу. У підсумку, весільний букет Каменських дістався щасливій гості, проте кому - невідомо, обличчя дівчини не розгляділи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також на весілля Насті і Потапа був обряд з розрізанням святкового торта. Молодята нагодували один одного ласощами, а потім, забруднені кремом, поцілувалися. Багаторівневий кремовий торт був прикрашений різними ягодами і дерев’яними фігурками.

Нагадаємо, відомий телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, як і багато українських зірок у четвер, 23 травня, погуляв на весіллі Потапа і Насті Каменських. Парочка довго приховувала відносини, але все ж вирішила одружитися, і приховати цей факт вже не вдалося.

Нагадаємо, колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, що думає про його стосунки з Каменських

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап і Настя зіграли весілля

Також Знай.ua писав, Каменських перед весіллям з Потапом засвітила ідеальне тіло.