У світі завершується одна з найгучніших подій року – Каннський кінофестиваль. У 2019 році захід тривав з 14 по 25 травня, на який завітали сотні знаменитостей. Так, дехто вирішив перетворити червону доріжку на місце для освідчення у коханні під прицілом безліч папараці та поглядів зірок. 63-річний мільйонер Мілос Кант зробив пропозицію своїй коханій 25-річній Маргариті Аран.

Мільйонер покликав заміж зірку португальського шоу "Love on Top" Маргариті Аран після шести тижнів стосунків.

Чоловік Мілос Кант, який є власником "Greek club" і старший за кохану близько на 40 років, зробив так, щоб про його освідчення заговорили всі, а саме обрав для цього червону доріжку Каннського кінофестивалю.

Аран і Кант познайомилися у клубі "Принцеса" в Люцерні (Швейцарія), коли дівчина танцювала топлес. Так, їхній роман почався 15 квітня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

63-річний мільйонер негативно реагує на критику у мережі та захищає Маргариту від "хейтерів". З усім тим, на своїй сторінці в Instagram чоловік частіше публікує відверті знімки 25-річної дівчини та зізнається їй у коханні.

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 травня Тіна Кунаки красувалася на червоній доріжці Каннського кинофестивала без чоловіка. На наступний день папараці змогли зафіксувати їх разом з Венсаном Касселем і новонародженою донькою Амазони.

Відповідне фото з'явилося в мережі.

Відомий актор Венсан Кассель та його молода дружина Тіна Кунаки були сфотографовані під час прогулянки по Каннам. При цьому коляску з донькою, яка була прикрита легким пледом, віз артист.

Нагадаємо, Венсан Кассель та Тіна Кунакі стали батьками.

Як повідомляв Знай. ua, спливли відверті фото Тіни Кунакі - показала все.

Знай. ua писав, що Тіна Кунаки народила Венсану Касселю третьої дитини.