Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила уривок з новенькою рекламної компанії для колаборації H&M і Giambattista Valli, де знімалася разом з топ-моделями Кендалл Дженнер і К'ярою Ферраньї. Так, артистка пробіглася по розкішному особняку в зефірній і пишній фатиновій сукні ніжно-рожевого кольору, а також поділилася враженнями.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

"Це просто приголомшливо!! Я стала однією з кількох щасливців у світі, разом з kendalljenner і chiaraferragni , які представляють вам нову колаборацію hm з моїм улюбленим дизайнером кутюрних суконь giambattistavalliparis. Ці лімітовані сукні - мрія! В них кожна дівчина відчує себе принцесою!", - поділилася радістю Брежнєва.

В коментарях шанувальники пишуть свою думку:

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як мені подобаються такі щасливі історії", "Гарна сукня, але надто вже дівчача. Мені здається, що не зовсім за віком", "Ви прекрасні!", "Головне, що колір сукні так чудово підходить Вірочці","Чудово все: Віра, природа, плаття!", "Новий вид голубів "рожева королева", "Фея вранішньої зорі!".

Раніше повідомлялось про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.