Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним кадром, показавши себе натуральною, без макіяжу.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram виконавиця поділилася кадром з неймовірної фотосесії. Кароль з'явилася перед камерою натуральною, її волосся розлітаються в різні сторони, а обличчя висловлює задумливість. Вже в перші хвилини фотографія набралы понад п'ять тисяч лайків.

В коментарях шанувальники захоплюються надзвичайною красою дівчини:
"Така світла дівчинка", "Лисиця", "Ось це фотограф я розумію", "Ці очі", "Неземна", "Блакитні очі, від яких я тану", "Вау, безмежно красива", " Вже як традиція: під час обіду милуватися твоїми новими фото", "Епічна сила, коли тебе на руках в останній раз носили?"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Це нормально зависати на одній фотці вічність ? Хочу швидше побачити тебе власними очима", "Що за перформанси з волоссям, на фотках короткі, а на весіллі довгі", "Тін, че по волоссю, я заплуталася", "О Господи , у мене реально відняло дар мови", "Ой що це за дівчинка з полуничними губками", "Дівчинка, ти звідки? На нашій планеті немає настільки нереально красивых".

Варто відзначити, що Тіна Кароль не так давно відвідала Ізмаїл через довгих 10 років і поділилася фото з "бабусею Полею". Кадр з'явився на сторінках фан-спільноти Кароль.

"Довгоочікувана зустріч! Ізмаїл. Вперше за довгі 10 років! Спасибі за всі-всі корисності бабусі Полі!"

В пості не уточнюється, чи є жінка рідною бабусею Тіни Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram відео, на якому її син Веніамін передає Потапу і Насті найкращі вітання і побажання щасливого життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує біля вікна в халаті з написом "Bride" ("Наречена").

Також портал Знай.иа писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.