Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася свіженьким інтерв'ю, зізнавшись, що серйозно має намір створити першу жіночу політичну партію. Так, артистка розповіла, що їй набридло, що Україна "грає в патріархальне суспільство будучи матріархальною країною", а також вона не хоче більше "голосувати за якихось дядьків, яких в житті не бачила і не знає". Варто зазначити, що думки Ольги підтримали безліч жінок, а проект набрав небувалу популярність усього за добу.

"ТЕРМІНОВО | ПЕРШЕ ПОЛІТИЧНЕ ІНТЕРВ'Ю ОЛІ ПОЛЯКОВОЇ", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Оля, я прослухала все інтерв'ю! Ти крута!!! Ти можеш навіть більше, ніж думаєш 💪🏻 ти зможеш!!", "Оля Ви дуже мундра жінка, я підтримую таку позицію💐", "Ну чорт забирай, вона багато в чому права", "Я за! Чудово сказано. Буду слідкувати за Вашим політичним життям. Удачі Вам", "Я за, прекрасна жінка 🔥👍", "УРА!!! Згодна з кожним словом! Оля, з Вами всі сильні і розумні жінки!! Тільки вперед!!!", "Молодець😍.Все правильно говорить".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.