Нещодавно син популярної української співачки Софії Ротару, Руслан Євдокименко, виставив в Instagram розкішне фото 71-річної знаменитості, буквально шокувавши фанатів. Артистка вирушила на сімейний відпочинок в Лондон, Великобританія. Так, Софія Михайлівна позувала, спершись на червону телефонну будку, примірявши світлі джинси, кофтинку в синьо-білу смужку, довгий піждак та білі кросівки. Варто відзначити, що на фото культова виконавиця виглядає набагато молодшою своїх років.

"@sofiarotaru.official🙏🏼❤️", - лаконічно підписав Руслан. Фолловери залишилися в захваті: "Софія як завжди на висоті! Дуже гарна і стильна", "Яке щастя бачити нові фото Софії Михайлівни. Гарного відпочинку і здоров'я. 😘" ,"Шикарно!!", "Красуня так тримати.незважаючи на роки вона просто супер шикарно виглядає", "Захоплююся Софією Михайлівною!", "чи вона це???", "Прекрасна Софія...я її обожнюю...".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.