Українська співачка Оля Полякова різко висловилася в сторону підписників, через яких Instagram видалив її фотографію дітей на пляжі. Суперблондинка дуже емоційно відреагувала на цю ситуацію і пояснила, чому так сталося. Про це повідомляє Clutch.

"Якісь ідіоти наскаржилися на мою публікацію з дітьми на пляжі… і пост видалили ….ви в своєму розумі? instagram кишить , інстателками різної тяжкості голості, мої фото з голою ж , теж прекрасно існують, а на дітей наскаржилися…, люди , що з вами не так, чому для спокою в душі , вам треба жерти один одного????? Це діти, вони на пляжі, це нормально!! А писати гидоту, дорослим людям під дитячими фото -не нормально! А давайте напишемо під постом, одне добре слово!", - написала Полякова.

Фанати намагалися заспокоїти Олю в коментарях і порадили не звертати уваги на таких людей. У результаті співачка з цим погодилася.

Нагадаємо, Полякова запропонувала шанувальникам виграти велику суму, але щось пішло не так.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова відверто розповіла про свої політичні плани і розповіла про створення жіночої партії.

Також портал Знай.uа писав, що Полякова в костюмі покоївки потролила партію Зеленського.