Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в стильному луці на вечірній прогулянці. Аліна наділа тонке чорне плаття середньої довжини, поверх якого накинула довгу червону кофту з величезними кишенями. На шиї у співачки кокетливий шарфик, а на ногах масивні кросівки. Аліна відображена у величній позі, вона не дивиться в камеру.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати почали активно її обговорювати. Фоловери у захваті від образу Аліни, а деякі запитують, в якому це місті вона гуляє.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.