Молода зірка студії "Квартал 95" поділилася новим відвертим фото в соцмережі.

Еліна Мбані відома участю в декількох талант-шоу. Дівчина запам’яталася українцям виступами на "Х-фактор", де була однією з фавориток 8 сезону, вона також двічі штурмувала "Голос країни" і виступала в "Лізі сміху". Зараз же 23-річна красуня співає у вокальному квартеті шоу "Жіночий квартал", - пише портал "Politeka".

"Вспомнила, просльозилась😢😂", — коротко підписала фото Еліна на рідному вінницькому суржику.

На своїй сторінці в Instagram подоляночка Еліна Мбані опублікувала новий гарячий знімок, зроблений на відпочинку. На ньому сартистка позує у породній ванні. По її ногах сексуально стікає сівка води.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На дівчині цілісний купальник чорного кольору в дрібний горошок, який вигідно підкреслює її принади, оксамитову бронзову шкіру та струнку фігуру.

Додамо, Еліна Мбані не страждає від зайвих комплексів і сорому, тому ділиться з шанувальниками навіть повністю оголеними фото.

"Красуня",

"Крутяцьке фото", - коментують шанувальники.

Нагадаємо, "Квартал 95" жорстко, але весело протролив Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Кравець з "Кварталу 95" показала, як живе її сім'я.

Також Знай.ua писав про те, що Кравець разом з іншими артистками "Жіночого кварталу" взяли участь у відвертій фотосесії.