Артистка раніше заявляла про рішення стати нардепом від партії Тимошенко.

Але 10 червня Анастасія Приходько опубликовла відео в Instagram, де заявила про участь на виборах по мажоритарці, а не по списках.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Дорогі друзі, мені дуже приємно, що я знову маю можливість звернутися до вас. Сьогодні був з'їзд партії "Батьківщина", де ми вже змогли побачити з вами першу п'ятірку списку. Я вибрала для себе трохи інший шлях. Ви мене питаєте, чому мене немає в списках. Я хочу піти по мажоритарному округу. Я хочу чесно потрапити в парламент. Я хочу подивитися, як будуть голосувати за мене люди, чи вони хочуть мене бачити в парламенті. Для мене це дуже важливо. Список – це дуже просто для мене, тому я вибрала саме мажоритарний округ. Який – я скоро вам скажу, після реєстрації. Тому я вже хочу заручитися вашою підтримкою, тому що мені буде дуже важко. Але я хочу, щоб все було чесно і відверто. Тому що я поважаю свій народ", – каже Приходько.

Нагадаємо, Людина Гройсмана переметнулась до Смєшко

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Полякова представила нову команду жіночої партії

Також Знай.ua" писав про те, що Повний список "Слуги Народу" Зеленського: хто йде в парламент від партії президента