Після того, як відомий російський продюсер, батько легендарного гурту "На-на" Барі Алібасов у важкому стані порапив до лікарні, в його родині сталося ще одне нещастя. Доки рідін давали журналістам комнтарі, з їх дому зник улюбленець Барі - кіт по кличці Чуча.

Як пишуть російські ЗМІ, родичі звернулись до не байдужих з проханням допомогти знайти кота, за це пообіцяли навіть винагороду у 800 тисяч рублів.

Не минуло й доби, як "пухнастика" повернули. Але не все так радісно, як хотілося б. Котик живий та здоровий, але - не той...

Справа у тому, що ситуацією скористався аферист, який приніс іншого кота тієї ж самої породи.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кота у незнайомця прийняла помічниця Алібасова, яка особливо розбиратися не стала: той був лисий, цей теж лисий. Віддала за коте гроші, і відпустила шахрая з миром.

Тепер у Чучі є двійник.

Що відбувається з Алібасовим

За словами Алібасова-молодшого, в даний час є дві проблеми. Перша полягає в тому, що продюсер ще не прийшов у себе.

"З одного боку, він вже не під ліками, а у себе не приходить. З ранку очі відкрив перший раз, повинен був вже прокинутися, але не прокинувся. З ранку тільки прохрипів "Де мій кіт? Все в порядку з котом?" і зараз без свідомості досі", - поділився подробицями син музиканта.

Нагадаємо, син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Крот".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.