Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко і її чоловік Влад Топалов у грудні минулого року зіграли весілля і навіть стали батьками. Артисти рідко діляться подробицями особистого життя і лише іноді в своїх мікроблогах привідкривають завісу.

На своїй сторінці в Instagram Топалов привітав кохану з завершенням чергового сезону її авторського шоу, де не тільки сказав багато теплих слів, але і обізвав Регіну "ведмедем".

"Моє ко-ко-ко! Дякуємо за підтримку", - написала під постом Тодоренко, прикріпивши смайлик курки.

VladTime пише, що навколо зоряної пари ходить багато чуток, на які вони не реагують. Тепер же прихильники Тодоренко і Топалова вирішили, що якщо артисти почали публічно принижувати один одного в соцмережі, то, швидше за все, в їх шлюбі назріла серйозна криза, яка може закінчитися розлученням.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що з появою дитини Регіна стала вибиватися з сил, поєднуючи материнство і кар'єру. Іноді вона навіть брала малюка на знімальний майданчик і в перервах намагалася приділяти йому увагу. Не виключено, що всю свою любов і турботу ведуча стала віддавати сину, а на коханого просто не залишалося сил. Ймовірно, у Топалова здали нерви і він втомився терпіти «ігнорування» з боку дружини.

Топалов і Тодоренко
Топалов і Тодоренко

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.