Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила воістину страшне відео, скориставшись фільтром з програми Snapchat. Так, артистка дещо видозмінила власне обличчя, а ще почала голосно кричати і сміятись, змушуючи подивитись новий випуск власного шоу "П'ятниця з Регіною".

"#ПятницасРегиной
@prtshow
14 червня на моєму #youtube (Посилання в профілі)
Ну що ??? Вже хочете подивитися наш новий випуск «П'ятниця з Регіною»?)", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Так реально страшно..😄❤️", "Жах. Перше в стрічці. Брррр мурашки. Краще, коли красуня!", "На Собчак схожа😬😂", "Страшна,вирубай", "На Собчак схожа", "Вам треба фільм жахів знімати😉".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.