Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив трепетний кадр з коханою дружиною, привітавши її з 29-річчям 14 червня. Так, артист побажав коханій не тільки нових ідей, але і нових дітей, а також назвав її "жінкою року" і "мамою року".

"Матінко моя! Друг мій рідний! З днем варення тебе! Сопливо-мімішного привітання не буде. Їх сьогодні у тебе досить! Все скажу особисто! А тут я хочу радіти і посміхатися! Ти - сонце! Ти - неймовірно яскрава і гаряча планета, яка зігріває і «озеленює» все навколо і все, чого торкається! Будь ЗДОРОВОЮ. Це головне! Це питання нашого з Майклом виживання😂 ти - найвеселіша людина на землі! Твоєї доброти і любові вистачає на мільярди світлових років! Блін.... все одно якось мімішно виходить🤔😂🤦🏼‍♂️
Я тебе безумно люблю! Не зупиняйся ні на чому, крім мене))) нехай твій атомний реактор всередині вічно працює! Нових гостей тобі, нових ідей і , головне, нових ДІТЕЙ! 😂🤪 Зі мною, я знаю, ти найщасливіша, тому бажаю тобі зберегти своє щастя! Ми з МВ тебе любимо і страшенно пишаємося тобою! Ти мама року, дружина року, ведуча року і жінка року для нас!!!! Ти тільки нас люби і годуй вчасно! А ми завжди і в усьому з тобою! Ти крутий ведмідь! ♥️ твої тато і син!", - ласкаво підписав Топалов.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.