Популярний російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують роман з українською співачкою Ані Лорак не перестає тішити шанувальників новими фото і відео зі свого особистого життя. Не дивлячись на те, що він хотів закрити всі соцмережі після Євробачення, в чому зізнався в інтерв'ю Регіні Тодоренко, свої слова діями він не підтвердив на радість усім фанам.

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

На цей раз виконавець порадував шанувальників селфі з новою, короткою стрижкою і поцікавився у фанів, як їм його зміни у формі опитування, в якому, за фактом, не залишив їм вибору.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ну, ось і результат стрижки. голосуємо!! 1 - Так, дуже подобається , Серьожа - Ти сексі!! 2 - Ні , Не подобається, але ти все одно сексі!!" - самозакохано написав співак.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В коментарях шанувальники відреагували моментально:

"3-не Дорн,звичайно,але все одно сексі", "Сергійку, ну нарешті! А то не видно було за чубчиком", "А щодо мене, навіть якщо б ти постригся налисо, все одно був би красенем", "Але це не так коротко, як Ви нас лякали", "Я думала гірше буде)))) А так дуже навіть нічого", "Не можу не відзначити Вашу природну скромність, Сергій В'ячеславович", "Бл*ть, от сміхота", "Ну ти і Альоша", "Нє, ну я думала там зовсім налисо буде. А так дуже сексі", "Ахаха, почуття гумору завжди сексі, незалежно від стрижки", "Я звичайно поважаю Ваш вибір, але з чубом було набагато краще", "Ппц як багато змінилось"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Білан підготував Лазарєва до Євробачення.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак і Лазарєв підтвердили роман однаковими нарядами.

Також портал Знай. ua писав, що Тодоренко і Топалов записали музичне відеозвернення до Лазарєва.