Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр зі своєю подружкою, з якою, за його словами, дружить вже 20 років.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Топалов позує в обнімку з милою білявою дівчиною в короткій білій сукні. Влад же одягнений у прості сині джинси та білу футболку. Вони обидва дивляться в камеру і посміхаються. У підписі до фотографії артист привітав свою подружку з Днем народження.

"Лаурчик! Люба моя! З днюхою тебе! Ми дружимо з тобою 20 років… подумати тільки… 20! Більш ніж половину життя! Стільки всього було у нас! Будь щаслива, як мама, як дружина і як жінка! Ти з нуля зробила крутий проект, усупереч усім заздрісникам і «подругам»! Ти залишилася такою ж справжньою і простою, як і була, попри успіх! Щоб не траплялося у нас, я тебе люблю. Ти мені рідна людина! З Богом! Вітаю тебе і всю твою родину!", - написав Топалов.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.