Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, рекламуючи пароварку-блендер. Так, артистка приміряла незвичайний рожевий сарафан і білу кофтину, а ще розповіла, що використовує мінімум гаджетом-помічників по дому.

"Так як я називаю себе «мамою з джунглів», яка і борщ з сокири зварить, і курінь побудує, я намагаюся не запичкивать себе і дитини гаджетами. Адже чим більше у тебе гаджетів, тим більше часу у тебе на них йде. Тому по можливості використовую тільки саме необхідне й те, що допомагає мені заощадити час, що я можу провести не біля плити, а з сином.", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Регіна яка ви красива😍😍", "Вирішила правильно харчуватися?", "А кабачок прям нечищений для малюка йде? 🙄", "Понеслася душа в рай: "я обмежую себе і дитини в гаджетах, мультики - зло, солодке - зло", "З кабачків знімайте шкірку, будь ласка 😉".

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.