Нещодавно відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров приголомшив прихильників звісткою про своє одруження. Його обраницею стала його партнерка по проекту "Танці із зірками" Олександра Кучеренко.

Пара розповіла, як починалися їхні стосунки в ефірі "Сніданку з 1+1".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Комаров та Кучеренко довго приховували свій роман. Їхні стосунки почалися ще у 2016 році, коли Комаров був суддею конкурсу "Міс Україна". Тоді перемогу здобула саме Олександра.

"Відносини перш за все для себе. Є пари, які роблять це для піару, ми робимо це для себе. Навіщо нам цей шум, шлейф, коментарі, обговорення. Тому, коли вже дійшло до того, що сім'я офіційно створена, ми вирішили, що тепер не маємо права приховувати це від суспільства", - прокоментував Комарів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу Саша розповіла, що не взяла прізвище чоловіка. "Я залишилася Кучеренко Олександрою. Це моє прізвище. Ми разом прийняли таке рішення", - повідомила дівчина. Дмитро ж підтвердив, що був не проти, щоб дружина залишила своє прізвище.

Також подружжя прокоментували й той факт, що на своє вінчання в Єрусалим летіли, сидячи порізно в літаку, щоб ніхто нічого не запідозрив.

"Коли ми летіли, 11 осіб, ми подумали, що якщо нас зараз побачать у літаку разом. Всі. До того моменту, як ми вирішимо це оголосити, воно вилізе десь обов'язково. Тому ми прийняли рішення розділитися на дві сім'ї Саші з одного боку, моя – з іншого. На борту було 11 людей – наші брати, сестри, батьки", - пояснив ведучий.

Зазначимо, що під час участі у "Танцях із зірками" прихильники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетиціям спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться із партнеркою більше, аніж з рідними. Однак пара до останнього приховувала свої стосунки.

Нагадаємо, Дмитро Комаров розповів, як лікар "відфутболив" важкохвору дитину: "Нехай вона хоч здохне тут".

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.