Красуні з "Жіночого Кварталу" засипали мережу відвертими знімками з курортів, де вони нещодавно відпочивали.

Так, на офіційній сторінці "Жіночого Кварталу" в Instagram з’явилися фото, на яких дівчата скинули з себе зайвий одяг та понідились на сонечку на березі моря чи біля басейну, пише -Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Красуні Олександра Машлятіна, Валерія Товстолес, Віра Кекелія, Еліна Мбані, Аліна Гордієнко, Анастасія Оруджова, Ольга Жуковцова, Ірина Сопонару та Марта Адамчук похизувалися ідеальними формами в купальниках.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Що там по морю?⛱️ Вже відпочивали цього літа? Ми, наприклад, вважаємо, якщо ти не їдеш на море, то море приїде до тебе. І використовуємо будь-яку можливість поніжитися на сонці і поплескатися в басейні. Адже дуже скоро часу вистачатиме лише на репетиції нового "Жіночого Кварталу" Отже, заряджаємось позитивом і витаміном D☀️", – підписали красуні знімки.

"Які красуні в купальничках 😍", "Дівчата я вас обожнюю!!! Ви просто ураган🙃", "Красуні😻💣💥", – не шкодують компліментів коментатори.

Нагадаємо, Олена Кравець, зірка "Кварталу 95" дуже емоційно звернулась до українців..

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець зробила літо ще гарячішим. Зірка "Квартал 95" знялася в в дуже відвертій фотосесії, а результати показала шанувальникам в мережі.