Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала миле фото в стильному луці, на якому позує з коханим чоловіком Володимиром Дантесом, а в підписі до світлини привітала його з Днем народження.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Надя і Вова позують в Амстердамі у її День народження. Вона вже показувала знімки з цієї фотосесії, а в цей раз вирішила під однією з таких фотографій привітати чоловіка з його святом. На фото видно, що парочка веселитися і дуріє, Надя показує чоловікові язик. У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "Happy birthday, my love @vladimirdantes. Тисячі слів тобі, але особисто!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, а також вітають Дантеса з Днем його народження.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.