Популярний російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують роман з українською співачкою Ані Лорак не перестає тішити шанувальників новими фото і відео зі свого особистого життя. Не дивлячись на те, що він хотів закрити всі соцмережі після Євробачення, в чому зізнався в інтерв'ю Регіна Тодоренко, свої слова діями він не підтвердив на радість усім фанам.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

На цей раз виконавець порадував шанувальників архівним фото. На кадрі маленький Сергій позує в светрі на тлі новорічної ялинки та килима. Хлопчик тримає в руці м'яку іграшку.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Цей безстрашний хлопець дещо задумав. Відповіді ви дізнаєтеся зовсім скоро", – звернувся артист до своїх шанувальників. Свій пост музикант супроводив дивним хештегом #ЕР і багато шанувальників вирішила, що це означає "Єдина Росія" і що Лазарєв готується до вступу в цю партію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях шанувальники і зіркові колеги Лазарєва відреагували миттєво:

"А в мене була така собака", "Намистинка моя", "Я пам'ятаю цю собаку", "Напевно, килими і такі светри були в кожному будинку в той час", "Новий трек буде крутіше ніж у Лободи?", "Сподіваюся, ЕР - це не Єдина Росія", "А ЕР це Єдина Росія або Природні Пологи?", "І, здається, у нього все вийде!", "І страшно тепер вже нам..", "Про светр нічого не скажу, але от килим на стіні... гармата", "Светр! Це ж майже паспорт радянського громадянина", "Дуже ностальгічне фото! Дякую, Сергій! От були часи і звичаї, зовсім інші. Цікава заявка!"

Нагадаємо, Білан підготував Лазарєва до Євробачення.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак і Лазарєв підтвердили роман однаковими нарядами.

Також портал Знай. ua писав, що Тодоренко і Топалов записали музичний відеозвернення до Лазарєву.