Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода вирішила показати, що повернулася в Київ, а приїхала вона на весілля рідної сестри Ксенії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото, яке з'явилося в записі Лободи, вона постала на огляд публіки у занадто відвертому образі, а поруч з нею стоять та сама сестра-наречена і їхня мама. Як видно на фото, Світлана одягла на весілля екстремально короткому платті чорного кольору з картатим візерунком. На плечі в неї висить маленька сумочка, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Наш день. Мої дівчатка". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки і вітати Ксенію з весіллям.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.