Старша донька найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася пікантним міні-відео в темряві, де оголила свій живіт.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала коротке відео, в якому спирається руками на міст. Судячи з геолокації, дівчина знаходиться в Буковелі. До кадру вона прикріпила об'ємний текст англійською мовою, в якому розповідає про те, чому навчилася за останній час. Це її своєрідні принципи:

"5 речей, які я вже зрозуміла за ці роки, які, я сподіваюся, запам'ятаю і буду слідувати впродовж всього свого життя.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

1. Ментальне здоров'я важливе.

2. Ми всі рівні. Ті ж права, повага, ніяких стереотипів.

3. Йди як можна далі від токсичної атмосфери, місць і людей.

4. Краще ризикувати. Всі обмеження і правила були створені людьми, і ми просто зберігаємо їх у наших головах.

5. Не чекай. Завжди метушися і пробуй. Ви зупиняєтеся = ви втрачаєте можливість. Мені не потрібна ваша думка про ці принципи, я не кажу вам, у що вірити. Ми всі різні. Дякую, посилаю любов"

В коментарях однією з перших відзначилася зіркова мама Злати - Ольга Фреймут. І, якщо раніше вона завжди коментувала смайликами, то в цей раз видала цілу фразу: "Така розумна, хороший життєвий настрій".

Варто відзначити, що не так давно на Злату постійно сипалися гнівні коментарі, в яких її критикували за зайву вагу, надто дорослий зовнішній вигляд та інше.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут заінтригувала спортивним фото з танцювальним тренером Яною Заєць. Передплатники понадіялися, що телеведуча візьме участь у шоу "Танці з зірками".

Раніше повідомлялося, що Оля запросила до себе приму-балерину Катерину Кухар і вони провели час на диванчику за цікавим заняттям.

Також, знаменитість радикально розділила всіх людей на дві категорії, чим не на жарт розлютила українців.