Американський репер A$AP Rocky, який був раніше заявлений хедлайнером літнього фестивалю Atlas Weekend, був заарештований в Стокгольмі за бійку. Відео події музикант опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що під час прогулянки по Стокгольму, за A$AP Rocky та його охороною ув'язалися якісь незнайомі люди, які явно виявляли агресію. Вони були неадекватними і намагалися щось розповісти музиканта в той час, як охоронці ввічливо просили їх відійти в бік.

"Ця пара наркоманів – не мої фанати. Я не знаю цих людей і не хотів ніяких проблем. Вони переслідували нас чотири квартали і приставали до дівчат. Заспокойтеся вже", - так прокоментував ситуацію A$AP Rocky під відео.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Він намагався втихомирити чоловіків, але ті явно провокували музиканта і його охоронців. У якийсь момент вони вдарили одного з них навушниками і зав'язалася бійка. Після цього він зник з місця події і з'ясувалося, що він опинився в поліції.

A$AP Rocky заарештований і на даний момент він перебуває під вартою, ведеться розслідування. На даний момент невідомо, чи встигне репер вийти з в'язниці і приїхати в Україну. Його виступ у Києві заплановано на 13 липня на території Виставкового центру.

Нагадаємо про головних музичні події літа у Львові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 5 червня в Києві на Арт-заводі "Платформа" група "Бумбокс" виступила на великій родинній вечірці.

Також портал "Знай.uа" писав, Atlas Weekend скасував виступ улюбленої групи українських підлітків.