Відомий телеведучий, зірка програми "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв розповів, як став жертвою злодіїв під час чергової поїздки.

Про це пише "Clutch.ua".

Ведучий ранкового шоу та тревел-блогер Єгор Гордєєв відповів на найпопулярніші питання мандрівників, а також повідав неприємну історію про те, як став жертвою злодіїв. Гордєєва обікрали прямо у відрядженні. Ведучий залишився без документів, засобів до існування і техніки. Як він викрутився з цієї ситуації, читай далі в матеріалі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Гордєєв відправився з Праги до Іспанії. Але по дорозі з ним і стався інцидент.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Я в Празі працював і тоді приїхав в Іспанію у відрядження. У мене поцупили просто з-під носа сумку, ноутбук, документи та інше. Я вилітав… І у мене була лише чеська карта виду на проживання, а закордонний паспорт у мене вкрали український. Мені пощастило, що я не знав, що я не маю права пересуватися у межах Євросоюзу, крім Чеської республіки, з ось цим документом. А це було в мене єдине, що залишилося", — ділиться Єгор Гордєєв з Клатч Онлайн.

Викрутився журналіст із ситуації дуже спритно.

"Я впевнено приходжу в аеропорт, а мені кажуть: "Де ваш паспорт?" Я кажу: "Вкрали". Мені кажуть: "Все, залишаємося". Це був жахливий інцидент. І я починаю це пояснювати спокійно. Кажу їм, мовляв знаєте, я дуже люблю ваше місто, але я знаю, що навіть кожен мер, йдучи на вибори, пропонує боротися з дрібним шахрайством і крадіжкою. І ви, як люди, що представляють цей місто, повинні піти іноземцю, тобто мені, назустріч, бо єдиний англомовний ділянку (поліцейський — прим. ред.) працює рівно годину і якщо б я туди пішов, я б до вас не потрапив в аеропорт. Розповідаю їм про все довго і виснажливо. Змушую їх увійти в моє становище і піти назустріч. Мовляв тоді у мене не буде зіпсованого враження про місто і я приїду ще раз і ще раз. На мене дуже дивно подивився поліцейський, але в підсумку я спокійно полетів до Праги додому", — розповідає Гордєєв.

Як напуття всіх мандрівників Гордєєв додав:

"Так, потрібно бути гипервнимательным, але є місця, де ти не застрахований ні від чого. Просто потрібно видихнути".

Нагадаємо, ведуча Леся Нікітюк похвалилась розкішним тілом у бікіні.

Як повідомляв портал Знай.ua, найсміливіші представники шоу-бізнесу поринули у світ віртуальної реальності.

Також Знай.ua писав про те, що відомі музиканти влаштували провокацію на знімальному майданчику.