За всю свою кар'єру Сильвестр знявся у багатьох легендарних фільмах. Колекція кращих робіт Сильвестра Сталлоне радує рейтингом.

7. Поліцейські (1997)

Фредді Хефлин завжди мріяв стати поліцейським, але проблеми зі здоров'ям завадили йому реалізувати дитячі мрії. Тепер він - шериф передмістя, де живуть в основному поліцейські. Яке ж розчарування чекає Фредді, коли чергове розслідування виводить його на продажних поліцейських.

Спеціально для цього фільму Сталлоне набрав зайву вагу, попутно отримавши різні проблеми зі здоров'ям: головні болі, радикуліт, проблеми з пищевариением.

6. Рембо IV (2008)

В'єтнамський ветеран Джон Рембо поїхав від боротьби і кровопролиття на околиці Бангкока. Але і тут стане в нагоді його вміння боротися з несправедливістю, на цей раз в команді з ним буде ще п'ять найманців, які разом стануть на захист терористів заручників.

5. Роккі 2 (1979)

Роккі Бальбоа намагається кинути спорт і присвятити себе дружині, але програш за звання чемпіона світу не дає йому спати спокійно. Виклик кидає Роккі його давній суперник — Апполо Крід, тим більше, що він якраз перебуває у чудовій фізичній формі.

4. Роккі Бальбоа (2006)

Роккі важко переживає смерть дружини і воліє повністю зануритися в ресторанний бізнес. Але спорт постійно нагадує про себе, щоб хоч якось розвіятися, колишній чемпіон проводить бої з місцевими боксерами в легкій вазі. Чемпіон світу в напівважкій вазі Антоніо Тэрвер спеціально для зйомок набрав вагу, щоб відповідати ваговій категорії 91 кг

3. Крід: Спадщина Роккі (2015)

Аполло Крід колись був найлютішим ворогом Роккі, але згодом вони стали кращими друзями. Крід молодший вирішує піти по стопах батька, а в якості тренера запрошує Роккі Бальбоа.

Сильвестр Сталлоне в ролі Рембо
Сильвестр Сталлоне в ролі Рембо

2. Рембо: Перша кров (1982)

Рембо - експерт по зброї, ножам і військовій справі, ось тільки в мирний час його навички нікому не потрібні. Чоловік подорожує по країні, поки один принциповий шериф не відправляє героя у в'язницю.

За цю роль Сталлоне просив гонорар в 3,5 мільйона доларів, але в підсумку його вмовили на 2 мільйони, а ще 1,5 мільйона він отримав пізніше за рахунок прокату фільму по ТБ.

1. Роккі (1976)

Роккі Бальбоа талановитий боксер, який зміг піднятися на вершину слави з самого низу. Виснажливі тренування, завзятість у всьому і, звичайно, криваві бої - все це частина життя Роккі.

Сценарій для цього фільму написав сам Сильвестр Сталлоне. Йому пропонували 150 000 доларів за нього.

Дольф Лундгрен, Джейсон Стетхем, Сильвестр Сталлоне і Олександр Онищенко
Дольф Лундгрен, Джейсон Стетхем, Сильвестр Сталлоне і Олександр Онищенко

Нагадаємо, Сталлоне кинув виклик Макгрегору: хочу на це подивитися.