Популярний український виконавець та продюсер Олексій Потапенко (Потап), який нещодавно відгуляв довгождане весілля з Настею Каменських, показав шанувальникам захоплюючі кадри з відпустки, у яку не забув взяти і свого сина Андрія.

Про це стало відомо завдяки публікації Олексія в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У мережі Потап опублікував серію кадрів, на яких позує з сином всередині вертольота і зовні. У підписі Потап вказав, що летить до Одеси. Зазначимо, як відомо, незабаром в Одесі на Ібіці розпочнеться концерт Насті Каменських, про це попередили шанувальники.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Потап
Потап

Фанати Потапа тут же почали коментувати сміливий кадр і обговорювати, чи взяли з собою у політ Настю Каменських. Деякі коментатори впевнені, що на борту вертольота, крім Андрія та Олексія Потапенків, Ірина Горова – колишня дружина Потапа і мати його сина. На даний момент невідомо. Які стосунки між Горовою і Каменських, тому виключати або підтверджувати їх присутність в польоті підстав немає.

"Прям "50відтінків сірого" згадалися. Настю брали?", "Настя завтра у Одесі, у неї концерт в Ібіці, а сьогодні Мішель там виступає, вони напевно її прилетіли підтримувати", "вони з Ірою (Горовою, колишньою дружиною Потапа), "Полетіли на море?)", "Мені тут Брюса Вілліса нагадав", "Синуля", "Потап ви на Ібіцу?", "Симпатичний у вас хлопчик!", - зазначили шанувальники Потапа.

Нагадаємо, спокуслива Каменських переборщила з "іскрою", фани плюються: "Надто багато понтів".

Як повідомляв Знай.uа Потапа застукали за поцілунком із загадковою брюнеткою: "Це точно не перша дружина?".

Знай.uа писав, Каменських вивалила соковиті форми прямо на підлогу, напруга зростає: "Пощастило старому Потапу".