Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами гарячим фото в дзеркалі.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Оля виклала фото, на якому вона в сріблястому боді і червоних панчохах фотографує себе в дзеркалі. Пікантності додає те, що її сідниці практично повністю оголені і вона сидить ними на умивальнику. У підписі до фото вона написала звернення до випускників:

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Випускники відповідаю, тому що ви просили. Сцена - один з найбільш безпечних наркотиків. Вона лікує все, знімає комплекси, дає відчуття влади, слабкості, любові і ненависті. Часто люди не прощають легкості і сміливого танцю на краю ризику. Когось сцена скидає, як норовливий бик свого тореро. Багато хто пропав у цьому цунамі. Мало хто вистояв. Це не просто професія. Артистів колись навіть ховали окремо від звичайних людей, бо вважали дуже грішними. Але на сцені ти повинен прожити всі смертні гріхи, щоб глядач відчув себе святим і живим. А потім годину під душем в тиші і знову можеш починати нову історію. Я очищатися. Спасибі за концерт. ДумайТЕ чи ти готовий прожити це життя під ім'ям артист"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коментарі артистки просто вибухнули захопленими відгуками:

"Ти моя бомба-ракета", "Відписався", "Якщо вирішили виставити таке фото, то будьте готові до різних думок, і навчіться приймати їх такими.", "А якщо це ваші діти подивляться або якісь друзі ваших дітей чи дитини покажуть і ви зганьбитесь", "Просто гармата-бомба-граната", "Ви жінка приваблива, дуже! Але, якщо б був вашим чоловіком, відшмагав би по попці!", "Все Добре, навіщо таке вульгарне фото виставляти?!", "Ви красиві, але це перебір"

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.