Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, позуючи в розкішних весільних сукнях. Так, артистка стала головною героїнею глянцю Wedding Magazine, давши інтерв'ю про їх з Владом Топаловим недавнє весіллі у Сорренто, Італія.

"#АхЭтаСвадьба
Дякую Всім за цю нереальну можливість приміряти шикарні весільні сукні та відчути себе попелюшкою ) @wedding_magazine_russia", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "У всіх вбраннях, серденько, ти хороша😘🤗💯", "Региночка ти така справжня) красуня наша) радуй нас далі😍", "Як округлилися форми після пологів) чудово!", "Відчуй себе Керрі Бредшоу!! Краса!!!!!! 😘", "Нереально красиво і органічно, Регіна-бомба💥", "Красуня😍😍😍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що справжню весільну сукню Регіни все ж показав Влад Топалов, виставивши дуже зворушливий момент з церемонії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.