Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артистка позувала на тлі шикарного готелю в басейні, примірявши яскраво-рожевий купальник, а також розповіла, який її головний критерій у виборі житла для відпочинку.

"#відпочинок
@aldemar_royal_mare
Всім вам по будинку на пляжі !!! І нехай буде гарний настрій!
Пи.Си.: в готелі басейни з полуморською водою, а це для мене один з найважливіших критеріїв відбору готелю 🏨.", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Саме так повинна проводити час заміжня жінка💕 красуня💜", "Чарівна ❤️🔥", "Нарешті ви відпочиваєте 😊", "Яка гарна❤️❤️❤️", "Краса яка!!!😍😍😍", "Ідеально!😍🔥Але море теж непогано👌".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.