Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте фото, на якому позує голяка догори ногами в незвичайній позі для йоги. Так, більшість фанатів здогадалися, що в кадрі зовсім не артистка і звинуватили її в крадіжці. Пізніше до розлючених шанувальників приєдналася і сама власниця знімка - популярна американська фітнес-модель, заявивши, що Світлана не просто виставила фото, але і відкоригувала її фігуру в фотошопі. Варто зазначити, що пізніше публікація була видалена.

"Я не можу зрозуміти, чому людина з 5 мільйонами підписників краде мою фотографію і прикидається мною !! Що не так з людьми? Навіщо тобі це робити @lobodaofficial?

до того Ж у @lobodaofficial розтягнута фотографія, щоб виглядати стрункіше. Нереалістичний образ тіла це велика проблема!

І замість того, щоб визнати, що вона зробила ... Вона видаляє коментарі, які згадують мене, і видаляє мої коментарі теж.

Роботи фотографа повинні бути захищені! Велика проблема в цифрових ЗМІ - люди, що крадуть роботу інших. Ніякої поваги. 😔

Моя фотографія циркулює в новинах онлайн в Росії та Україні під її ім'ям.
❤️
Ps. Спасибі всім, хто мені допомагає і коментує фото на її сторінці.
1. Моя оригінальна фотографія
❤️
ОНОВЛЕННЯ - Фотографія була видалена, а вона заблокувала мене. ВСІМ ДЯКУЮ!" - висловилася блогер. Варто відзначити, що і під трепетним Лободи фото з донькою Євою співачку засипають гнівними коментарями:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!