Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артистка вперше показала неймовірну весільну сукню, а також зворушила романтичними спільними кадрами.

"Моє плаття розробляли нереальні майстри зі швидкістю світла , тк часу було всього 3 тижні, що нетипово для наречених 👰🙈, адже зазвичай ми все плануємо за півроку-рік! 😆але це не про мене)
По-моєму, вийшло казково красиво 😍! Я відчувала себе Джульєттою у своєму весільному платті. Мені здається, воно підкреслює всю легкість мого характеру. Вибачте за надмірні хвастощі, але я знаю точно, що це плаття буду зберігати вічність , а потім ще й свою дочку і внучку змушу надіти 😈", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ти гарна", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Боже ))))) ти така красива)))))", "Дуже красива пара!Вітаю,Регіна🌷🌷🌷", "Красиво дуже. Вітаю! Щастя вам!" "Ви прекрасні!💚💚💚💐".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.