У п'ятницю, 12 липня, в Одесі відбулося відкриття щорічного кінофестивалю. Цьогорічний фестиваль став ювілейним - він проходить вже в 10-ий раз. Захід традиційно проходить в Одеському академічному театрі опери та балету.

На червоній доріжці гості демонстрували свої наряди, адже на фестивалі суворий дрес-код і необхідно було вибрати вечірній образ. Однак не всім вдалося вразити своїм вибором.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляється на сторінці спільноти "Рагу."в Facebook.

"Про бодинегативе і концепті червоної доріжки, як черзі за київської перепічкою." - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Багато хто з дам зробили ставку на те, щоб виставити своє тіло напоказ, це було зроблено не з любові до себе, а через нелюбов, тому що любов так не виглядає. "Чорне - це дуже печаль".

Плаття, яке виглядає, як бандаж, що здавлює і не підкреслює, носять не по любові, а від відчаю.

"Про яку любов до свого тіла може йти мова, якщо ви добровільно пришиваешь собі дві потужні кулі, що несуть велике навантаження на спину. Заради чого? Заради того, щоб публіка на око намагалася прикинути, що ж більше за розміром - голова твого супутника або одна з твоїх молочних залоз?" - пише автор посту.

Страшно уявити, що станеться, якщо дама випадково сама прийде на своє плаття, що зрадницьки сповзає, бо очевидно розуміє, що їй тут не місце

Чи ця парочка? Красивий образ і груди "у вільному польоті".

Багато запам'яталися оголенням своїх "стратегічних місць". І правильно, якщо вже ніхто не знає особи, так нехай запам'ятають за щось інше.

А в цілому, це все виглядало, як черга в київському метрополітені після обмеження продажу жетонів.

В коментарях українці були поза себе від істерики:

"Шедеврально, у мене пару років було смішне фото дружини Тігіпка організатора фестивалю в тому році в оревно безглуздому вбранні, це вже традиція мабуть", "Жлобихи на фотках і їх загрози за коменти", "Вовчиці ганебні", "Вибачте, може, це парад у*бищных цицьок?", "Таке відчуття, що всі вони змагалися за звання самого абсурдного зовнішнього вигляду", "Якийсь фрік-шоу"

Нагадаємо, переможниця шоу "Холостяк" вигуляла Добриніна і шикарне плаття на Одеському кінофестивалі.

Як повідомляв Знай.иа Єфросиніна "просмажила" Вакарчука у новому інтерв'ю: деталі, про які ви точно не знали.

Також Знай.иа писав, що зірки Беверлі-Хіллз зустрілися через 20 років.