Олександра Кучеренко – 21-річна телеведуча, модель "Міс Україна 2016", яка нещодавно вийшла заміж за мандрівника Дмитра Комарова. І це стало справжнім шоком для шанувальників, адже зірки довгих два роки приховували свої стосунки. Але нещодавно Комаров таки відкрив подробиці особистого життя, роману з Сашею, їхнього весілля та вінчання. Шанувальники вражені тим, скільки часу Дмитро приховував подробиці свого роману, і цікавляться, як проходить сімейне життя новоспеченого подружжя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І на всі питання фанатів пара відповіла у великому інтерв'ю українському глянцю. Обкладинку журналу, яку прикрасила солодка парочка, опублікували у мережі і Олександра, і Дмитро. Тільки ось підписи до фото у них різні. Так, Саша розповіла про цікавий випадок в супермаркеті, коли купувала цей журнал, а касирка її не впізнала. Комаров же просто сказав кілька слів про це інтерв'ю і заявив, що воно перше і єдине на тему особистого життя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.