Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі в Одесі. Очевидно, туди Катя вирушила на міжнародний кінофестиваль.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча з'явилася в стильній довгій сукні незвичайного фасону, кольору і забарвлення. На голові у телезірки великий солом'яний капелюх, а на очах – темні окуляри. І якщо на одному фото Катя відображена у цікавій декорації біля моря – таке собі типове фото для Instagram, то на другому знімку її фотосесію "зіпсував" маленький син Іван. Але судячи з усмішки Каті, вона нітрохи не засмутилася цьому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.