Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, позуючи в США. Так, артистка приміряла коротенький білий топик, забувши про бюстгальтер і доповнивши образ лише нюдовим макіяжем.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Сексі-шмексі🔥", "Сексі пексі шмексі🔥😹", "Знову я не можу дивитися у твої глибокі очі😍", "Знову секс, так шож таке", "класна родимка♥️", "Улюблена і неймовірно красива😻😻😻😻", "Вау, Тіна, який погляд і вбрання просто🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Нереально красива😻😻😻", "Заглянула прямо в душу😍💔", "Роки йдуть, а наша Тінка все краще і краще 😉♥️:) а взагалі, найкраща і так, назавжди❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.