Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр в купальнику, вирушивши з Владом Топаловим в медовий місяць на Крит відразу після розкішного весілля в Сорренто, Італія. Так, артистка засвітила ідеальну фігуру і сталевий прес, однак зізналася, що набрала зайві кіло.

"Ще раз дозволю собі повторитися і написати , як я люблю Грецію, острів Крит і смачну Мусаку.
З відпустки я привезла не тільки радість , але і додаткові боки, які старанно від'їдала, поглинаючи все, що дають на фуршеті 😁 Ох, ця обжерливість!!!!А ви що найбільше любите робити у готелях: спати/від'їдатися?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Оце тіло 🔥🔥🔥", "Регіна ти дуже класна🔥", "Ти така худа молодець !! Що робила ??", "Всім би такі боки!", "@reginatodorenko ви красуня😍які там боки😊ви ідеальна😊", "Ідеальна просто 👍".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.