Новий світовий рекорд за касовими зборами може встановити фантастичний фільм "Месники: Фінал" (2019 рік), тим самим обійти блокбастер Джеймса Кемерона "Аватар" (2009 рік), який утримує перше місце вже протягом 10 років.

Про цію вельми цікаву новину стало відомо завдяки повідомленням журналу Variety.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з даними компанії Walt Disney, до 20 липня картина Marvel Studios набрала в світовому прокаті 2,7892 млрд доларів і точно набере ще 500 тисяч, необхідних, щоб відсунути на друге місце "Аватар" (2,7897 млрд).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім нових "Месників" і "Аватара", три фільми в історії набрали більше 2 млрд доларів у світовому прокаті. Мова йде про блокбастери "Титанік" (Titanic, 1997 - 2,187 млрд), "Зоряні війни: Пробудження сили" (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, 2015 - 2,068 млрд) та "Месники: Війна нескінченності" (Avengers: Infinity War, 2018 - 2,048 млрд).

Каса нових "Месників" в Північній Америці досягла 853 млн, а в інших країнах - 1,9 млрд. В Китаї збори від прокату фільмів склали 614 млн.

Нагадаємо, відчуй себе супергероєм з фігурками Месників.

Як повідомляв Знай.uа донька Шварцнеггера вийшла заміж: навіть дощ не став на заваді свята, фото.

Знай.uа писав, відомий український телеканал покаже гучний серіал "Чорнобиль": де і коли дивитися.