Скандальна українська співачка Ані Лорак зараз живе і активно будує кар'єру в Росії і крутить роман із молодим чоловіком. А її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу, з яким вона зі скандалом розійшлася після його публічної зради, теж не нудьгує. Очевидно, він зав'язав нові стосунки з симпатичною брюнеткою.

Як видно з Instagram Мурата, минулої ночі він відпочивав в нічному клубі в компанії гарячої брюнетки. Екс української співачки виставив кілька сторіз спільно з дівчиною.

Шанувальники прийняли дівчину за його нову кохану, адже вона не соромилася проявляти почуття до Мурата і охоче цілувала його на камеру, щоправда, тільки в щічку. Наразі не відомо, між ними дружні стосунки чи це нове кохання Мурата.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Тим часом, співачка Ані Лорак незабаром після свого скандального розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, зважилася показати шанувальникам свого нового обранця. Ним виявився 26-річний продюсер лейблу Black Star Єгор Гліб.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася, а шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.