Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним спільним селфі з Регіною Тодоренко, приїхавши на її весілля з Владом Топаловим ще 3 липня у Сорренто, Італія. Так, артистка згадала минуле і проект "Орел і Решка", адже багато шанувальників заслужено вважають їх дует кращим на шоу. Варто зазначити, що Леся також спіймала букет нареченої на гуляннях після церемонії.

"А ось і селфі з нареченою🥰 Ваш улюблений дует О&Р повернувся😁
@reginatodorenko ❤️❤️❤️", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Красуні😍", "Леся, який же був гарний тост на весіллі. Ти молодчинка) рада за Регіну)", "Які ви все-таки класні дівчата. Будьте щасливі!", "Я так і знала, що ви одружитеся😂,щастя молодим!😂❤️", "Кращі💙", "найкрутіший дует😍", "Два сонечка👍❤️", "Красуні❤️❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще