Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася незвичайним кадром у себе в сторіс, позуючи в дивному вбранні. Так, артистка приміряла чорну широку сорочку, бордові вузькі штани і масивні кросівки, проте в очі кидається зовсім інше.

Вже досить довгий час в мережі ходять чутки про другу вагітність Кароліни, однак сама співачка їх ніяк не коментує. Вона більше не приховує роман з 26-річним саунд-продюсером Black Star Inc Єгором Глібом, а на останніх знімках прикриває живіт руками. Але ось фото в профіль ще більше підігріває інтерес фоловерів, адже в темряві незрозуміло, показує Лорак кругленький животик, або ж просто кардинально змінила стиль і носить одяг на кілька розмірів більше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.