Під час зйомок 9 частини фільму "Форсаж" каскадер голлівудського актора Віна Дізеля Джо Уоттс отримав серйозні травми. Він намагався спуститися з висоти дев'яти метрів і плавно приземлитися. Але в цей момент трос різко обірвався і каскадер впав головою вниз. Про це повідомляє The Sun.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Джо відразу доставили в лондонську Королівську лікарню на кареті швидкої допомоги. Відомо, що після інциденту чоловік впав у кому. Падіння каскадера зафіксували камери відеоспостереження. Плівку отримала місцева поліція в якості доказу.

"Джо впав у кому. Зараз все стабільно, він знаходиться під пильним наглядом лікарів", - розповіла дружина каскадера Тіллі Пауелл у соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після нещасного випадку зйомки "Форсаж 9" зупинили. 52-річний Він Дізель, який грає в блокбастері Домініка Торетто, все ще не може прийти до тями після падіння колеги на майданчику студії Warner Bros.

Нагадаємо, що новий трейлер фантастичного бойовика "Термінатор: Темні долі" з'явився в мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер зірка радянської комедії "Спортлото-82" Денис Кміт.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явився трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга.