37-річна американська співачка Брітні Спірс разом з бойфрендом Семом Асгарі прийшла на прем'єру фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Для червоної доріжки Спірс вибрала коротку червону сукню на одне плече і чорні замшеві босоніжки на високих підборах. Примітно, що її вбрання, не дивлячись на масштаб заходу, коштує всього 142 долара.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Свій образ фатальної красуні Спірс доповнила кількома прикрасами на шиї, сережками-гвоздиками з діамантами, тонким золотим браслетом на зап'ясті і насиченим макіяжем очей. Волосся співачка зібрала у високий хвіст.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Брітні дуже намагалася виглядати чудово і привабливо. Однак її хлопець Сем Асгарі в білому брючному костюмі, білосніжній сорочці і з тонкою краваткою мав куди більш презентабельний вигляд, ніж його супутниця.

Нагадаємо, що Брітні Спірс одяглася в зебру і збудила фанатів пікантною позою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брітні Спірс більше не зможе виступати на сцені на тлі боротьби за психічне здоров'я.

Також портал Знай.uа писав, що папараці сфотографували Брітні Спірс на одному із пляжів Маямі.