Вже у вересні всі українці зможуть побачити ювілейний 10 сезон всіма улюбленого вокального шоу "Х-фактор". Телеканал СТБ обіцяє всім глядачам шоу просто неймовірний калейдоскоп різних сюрпризів і приємних моментів. Організатори вже анонсували неймовірну кількість зірок світового та вітчизняного шоу-бізнесу в ролі запрошених членів журі, спеціальних гостей, глядачів і навіть учасників. Шоу, яке відчинило двері у шоу-бізнес приходять дякувати і вітати його "випускники". Одними з яких є й гурт KAZKA.

KAZKA

Фіналісти 8 сезону "Х-фактору" стали проривом і справжньою сенсацією, підкоривши не тільки Україну, але й весь світ! Артисти зізнаються, що саме “Х-фактор” дав їм неоціненний досвід.

"Проект “Х-фактор” - це крута школа для кожного артиста. Ми прийшли сюди маленькими першокласниками, а вийшли — студентами з грандіозними планами на життя. Проект дав нам досвід і розуміння, що бути артистом — це дійсно велика праця. І впевненість у собі, у своєму виборі, у бажанні йти до своєї мети"- згадують учасники групи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саша Зарицька і Микита Булаш зізнаються, що найяскравішим моментом шоу для них був саме кастинг.

"Здається цей страх на кастингу можна порівняти тільки з відчуттями під час першого перегляду фільму «Дзвінок»!" - порівнює Саша.

"Наша творчість з часів участі в проекті змінилась в повній мірі. Тоді у нас був тільки один трек, а тепер ми готуємо другий альбом “NIRVANA” до релізу на початку вересня."

Нагадаємо, вокальне шоу «Х-фактор» відзначає 10-річчя! Вперше етап кастингів українського «Х-фактора» перетворився в зоряний челлендж - четвірка суддів отримала можливість передати своє місце за столом журі колег по шоу-бізнесу. Так в крісла журі повернулися Дмитро Шуров, Ніно Катамадзе, Олег Вінник та Ігор Кондратюк. Провідною 10 сезону проекту стала актриса і телеведуча Даша Трегубова. Ще більше зірок привітають проект теплими побажаннями та яскравими виступами під час прямих ефірів.

Нагадаємо, раніше “Знай.ua” детально розповів про старт зйомок 10 сезону шоу "Х-фактор". Відомо, що на проект прийшла бек-вокалістка Наталі Могилевської, співачка Марія Москвітіна.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, ювілейний сезон "Х-фактору" готує багато сюрпризів своїм фанатам. Одним з таких став вибір нової телеведучої. Єю стала Даша Трегубова.

Також “Знай.ua” писав, що співачка Настя Каменських зачарувала сміливим вбранням на шоу "Х-фактор".