Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А нещодавно Аліна вийшла заміж за 25-річного російського бізнесмена Олександра Комкова. Розкішне весілля відбулося на дорогій віллі в Італії, і саме там були зроблені всі ці трепетні фото, які співачка продовжує публікувати у мережі. Як видно, під час урочистостей Гросу змінила кілька суконь, і всі вони були створені в Чернівцях спеціально для неї. На знімках закохана Аліна то і справа лізе цілуватися до чоловіка. А у підписі до фото вона просить фанатів потерпіти, адже вона виклала ще не всі знімки з весілля.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.