Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив трепетне фото з сином Михайлом, який в цей час вивчав квіточки на кущі. Так, артист відправився в Таллін, Естонія і зізнався, як сильно йому не вистачає коханої дружини і малюка поруч.

"Я ніколи не думав, що буду так сильно сумувати по родині..... здається, ось, зараз на пару днів поїду, буду спааааааааати, лежати і нічого не робити...
Ага😏 неможливо! Телефон не виключаєш, тк мало що вночі. Тільки відкрив очі - до телефону, як там мої, що у них. Весь час чекаєш відео дзвінка! Блін.... оце життя🤭 Сумую...", - поділився емоціями Топалов. Фолловери взялися коментувати: "Як мило😍", "Олеандр отруйна квітка", "Це ж любооовв 🙏", "Думки справжнього тата, тільки так , по іншому ніяк..,.👍👍👍", "Хлопці Ви такі Чудові!!!!!❤❤❤❤❤❤", "Ой здається ці квіточки отруйні... будьте акуратніше... ".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.