Відома російська співачка українського походження Наташа Корольова, яка давно переїхала до Росії і активно будує кар'єру, в черговий раз здивувала шанувальників новим яскравим нарядом на фестивалі "Жара", який проходить у Баку.

Про це стало відомо завдяки публікаціям фанатських сторінок співачки в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так на сцену зірка вішла у відвертому образі: шкіряному корсеті, який ледь стримував її груди, яка так і норовила вирватися з тісного полону. Так, образ доповнили чорні міні-шорти, неоновий піджак і туфлі під колір салатового манікюру.

"Ризиковий наряд. Вони трохи не вистрибнули", - написав vassechka777, отримавши несподіваний відповідь від співачки: "так, мої дві сестри занадто збуджені від палкого прийому бакинської публіки, все норовили подивитися на всіх!".

Нагадаємо, груди Гросу ледь не випали з весільної сукні: "Такі ніжні".

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл звинуватили в знущанні над принцом Гаррі: думала, ніхто не помітить.

Знай.uа писав, Олена Кравець із Квартал 95 показала, де живуть найгарніші дівчата: "Крута теличка".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще